Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je ervaring in de wondere wereld van de tandheelkunde? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Op dit moment hebben wij geen vacatures.  

Heb je vragen? Bel dan even de praktijk of vul het onderstaande formulier in, we helpen je graag persoonlijk verder!


   
    

  Vacatures

  Op dit moment hebben we geen vacatures!

  Wie zijn wij

  Over ons

  Weidezicht Mondzorg is de overkoepelende naam voor onze twee moderne, maar huiselijke tandartspraktijken in Purmerend, Weidemolen en Weideveld Tandheelkunde. Echte en eerlijke tandheelkunde staat bij ons centraal! Ons team van specialisten werkt nauw samen om zo altijd de beste zorg te leveren voor iedere patiënt. Door de informele sfeer voelt iedereen, dus ook de patiënten, zich vanaf moment één thuis. Wij bieden naast de algemene tandheelkunde, ook implantologie, endodontologie, orthodontie en chirurgie aan, van alle markten thuis dus! Voor jou de ideale plek om alle disciplines van het vak te leren!

  Ons team is de omschrijven als gezellig, informeel, divers en vooral heel collegiaal. Wij staan altijd voor elkaar klaar en ondersteunen elkaar waar nodig! Zelfs de tandartsen dragen hun steentje bij. Ja je hoort het goed, ook de tandartsen ruimen de vaatwasser uit of vervangen de volle vuilniszak!